Bedrijfsinformatie

Sinds 1980 is Vercon actief op de Nederlandse markt. Aannemers en architectenbureau's hebben Vercon leren kennen als betrouwbare en constructieve partner.

Vanuit het centraal gelegen Kesteren biedt Vercon vakwerk met uitgebreide service. Van ontwerp tot realisatie van grote staalconstructies of klein las- en constructiewerk. U kunt rekenen op kwalitatief vakwerk.

Passende oplossing
Vercon ontwikkelt voor elk constructievraagstuk een passende oplossing. Onze medewerkers beschikken naast actuele vakkennis over inlevingsvermogen en flexibiliteit. Een gemotiveerd team van ruim veertig vakkundige medewerkers en een goed geoutilleerd machinepark waarborgen de kwaliteit van alle constructies.

Professioneel
Vercon Elst B.V. bestaat uit de volgende onderdelen:
 • Vercon Staalbouw B.V.
 • Vercon Trap- en Hekwerken B.V.
 • Beide onderdelen beschikken over eigen specialisten voor productie en montage van de constructies. Met deze opzet kunnen wij u als klant uitstekende kwaliteit bieden.

  Flexibiliteit
  Dankzij de aanpak volgens onze interne kwaliteitsstandaard, kunnen wij flexibel reageren op vragen en problemen bij onze klanten. Zo kan er bij montagewerkzaamheden altijd een extra ploeg ingezet worden.

  VERCON IJZERSTERK IN CONSTRUCTIEWERK
   
  home
  contact
  route
  sitemap

  Referenties

  Bekijk hier diverse voorbeelden van onze afgeronde projecten.   » Staalbouw
  Adres
  De Hofstede 61 A
  4033 BV Lienden

  Postadres
  Postbus 58
  4041 DB Kesteren
        Tel. 0488 - 48 26 56
  Fax. 0488 - 48 29 76

  E-mail: [email protected]